Guds under

Påfågel

Hur kan någon säga att världen har kommit till av en slump? Det måste finnas en skapare som ingen människa kommer i närheten av.

Jag såg på TV några forskare som studerade vårt DNA. De var så fascinerande över att alla bitar satt på rätt plats för att bilda en fullt fungerande människa. Omöjligt att det skulle vara resultatet av en slump. De trodde på fullt allvar att det måste ha varit utomjordingar som varit här och startat det hela.

Jag har själv funderat över hur vacker skapelsen är. Hur kan allt vackert sitta på plats? Och en sådan mångfald. Det ena vackrare än det andra.Titta i naturen. Titta på fåglarna. Titta på blommorna.

Här har jag hittat bilderna på fåglarna

Titta på min lilla katt. Jag har förundrats över hur vackert ränderna är placerade på huvudet. Symmetriska. En vacker linje som en förlängning av ögat. Inget huller om buller. Ingen mänsklig konstnär kan göra något liknande. Vem är konstnären?.

Titta på ett litet barn. Man kan tro att det är en liten ängel som kommit ned från himlen. Hur kan det komma till av ingenting?

Dessutom har vi fått ögon att se allt det vackra med. En gåva från Herren. Han vill att vi ska njuta av allt det vackra. Öppna ögonen och låt dig förundras

T.o.m. Jesus säger i Matteus 6:29: ”Se på ängens liljor.……Men jag säger er: inte ens Salomo i all sin prakt var klädd som en av dem.”

Herren har skapat dig och mig. Herren älskar sin skapelse. Han älskar oss.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: