Nyårsafton

Nu har ytterligare ett år gått. När jag blickar bakåt får jag vara tacksam. Jag har burit på min cancer och fått cellgifter hela året. Men jag har inte ont eller mår dåligt. Jag är bara trött, men orkar det jag behöver. Och det är jag tacksam för. Jag är också tacksam för mina vänner som stöttar mig. Att det finns någon som bryr sig.

Pandemin har inte drabbat mig. Tack gode Gud för det. Inte direkt men indirekt såklart med restriktioner och isolering. Jag ser och hör att många har det värre än jag med sina sjukdomar. Olika sjukdomar som vi äldre drabbas av. Jag är inte värst drabbad. Jag ber för dem att Herren ska var med dem.

Jag vet att våra liv ligger i Herrens händer, så jag känner mig trygg inför det nya året som kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: