Alternativ medicin

Jag har inte pratat så mycket om min sjukdom. Jag har fått diagnosen skelettcancer. Jag upplever att jag får den bästa vården man kan få på sjukhuset. Personalen är fantastisk och jag känner mig väl omhändertagen. Jag går på ständiga cellgiftbehandlingar som håller mitt liv uppe. De säger att de inte kan bota mig men hjälpa mig att överleva en tid.

MEN

Medicinernas biverkningar är inte roliga. Jag känner mig ständigt trött. I förrgår larmade sjukhuset att mitt hjärta kan vara skadat. Mina fotsulor har blivit röda och uppsvällda. Håller på att övergå till sår. Med mera.

Nu har jag börjat läsa en bok jag fått tag på. ”Och cancern bara försvann” av Sven Erik Nordin. Han berättar om sin cancer och att han fått en dödsdom av läkarna. Han berättar om hur han själv botade sin cancer med att ändra sin kost och livsstil. Att kosten skulle kunna bota cancern, ville inte läkarna höras talas om. Kvacksalveri. Det ingår inte i skolmedicinen.

Jag har i dagarna, via en rysk väninna, fått höra talas om en kvinnlig rysk forskare som kommit fram till samma sak. Att rätt kost kan bota cancer. Hon har varit nominerad till nobelpris flera gånger men inte fått det. Hon har varit i USA och berättat om sin forskning och sina framsteg. Men de ville inte ta till sig det hon berättade.

Vad skulle de stora läkemedelsjättarna säga om folk kunde bota sig själva. De skulle inte få sälja sina dyra mediciner. En cancerpatient är en lönsam kund. Hen kräver dyra mediciner under lång tid. Vilken guldgruva

Jag ser på nätet att diskussionerna går höga angående alternativ medicin. Mycket känslor. Människor berättar om sina positiva upplevelser. Och det finns de som fullständigt skäller ut och gör ner dem och säger att det är förbjudet att påstå att alternativ medicin kan bota sjukdomar. Man kan undra om det är läkemedelsjättarnas lobbyister som är ute och motarbetar alternativ medicin.

Jag ska i alla fall prova de här människornas råd. Vad ska man göra när alternativet, skolmedicinen, förorsakar så mycket skadliga biverkningar? Och sjukdomen försvinner inte heller.

Jag har själv varit intresserad av medicinalväxter och sett hur de kan bota sjukdomar på ett lindrigare sätt än exempelvis penicillin som oftast är det läkarna ordinerar.

Jag hörde en anekdot.
En man hade fått ett tilltal från Gud att han skulle få leva länge. Han ramlade i vattnet och kunde inte simma. En medmänniska slängde ut en livräddningsboj till mannen. Mannen tog den inte för han hade ju fått ett löfte från Gud att få leva länge. Mannen drunknade och kom till Gud. Mannen anklagade Gud för löftet om att få leva länge inte uppfylldes. Då sa Gud: ”Du ramlade i vattnet och jag skickade en människa med en livräddningsboj till dej, men du tog den inte”.
Så är det. Man kan få livräddningsbojar till sig och då gäller det att ta den. Inte låta bli och tro att det ska lös sig ändå.

Kan informationen jag fått om alternativ medicin, som kommit från två källor samtidigt, vara en livräddningsboj som Herren sänt mig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: