Röntgen

Idag blir det inget inlägg än den här statusuppdateringen.

Denna vecka har jag haft ont i bröstet. Orkar så lite. Igår kontaktade jag min kontaktsjuksköterska, som genast skickade en ambulans. De kollade EKG och allt annat. Alla värden ser bra ut. Inget problem med hjärtat. Jag vill inte åka till akuten. De har så mycket att göra utan mig. Om hjärtat mår bra, så varför? Stannade hemma. Vi kom fram till att det kan vara mina dåliga blodvärden som spökar. Blodbrist kan också påverka hjärtat.
Varför utsätta sig för smittan i onödan?

Har varit på sjukhuset för röntgen idag. Nödvändigt besök för min behandling. Något som görs inför ett läkarbesök.

Covid-19 smittan har nu brett ut sig okontrollerat i samhället. För första gången satt anslag uppe på sjukhuset där de ber att besökarna ska ha munskydd på sig. Tror ni folk följer uppmaningen? Cirka en tredjedel av besökarna hade inte munskydd. De kanske inte äger munskydd, men på sjukhuset finns apotek där man köpa munskydd.

Jag förstår inte hur folk tänker. Om de inte är rädda om sig själva, bör de inte ta hänsyn till andra? På sjukhuset finns ju de sjuka människorna, många är svaga och befinner sig i riskgrupper.

Många tar så lite hänsyn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: